Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans: Το πρώην μοντέλο αποκαλύπτει πόσα κέρδισε από την πλατφόρμα

LIFESTYLE

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans: Το πρώην μοντέλο αποκαλύπτει πόσα κέρδισε από την πλατφόρμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans: Για το εάν ο σύντροφός της έχει μεγαλύτερη περιουσία από εκείνη, το μοντέλο απάντησε «Στόχος είναι τα λεφτά»

04.01.2023 | 10:05

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιμένει το πρώτο της παιδί και αναρτά συχνά βίντεο με την ίδια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, το μοντέλο πραγματοποίησε στο Instagram ένα Q&A, καλώντας τους ακολούθους της να της κάνουν ερωτήσεις. Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με το Only Fans, τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου (φωτογραφιών ή βίντεο), να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση.

Όταν τη ρώτησαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα». Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σέναQ» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.

Only Fans

Πρόκειται για μία συνδρομητική πλατφόρμα περιεχομένου, που από την περίοδο της καραντίνας και ύστερα απέκτησε μεγάλη απήχηση στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό ενώ αποφέρει και χρήματα σε όσους το χρησιμοποιούν έξυπνα. Στο ίδιο πλαίσιο μπορεί οι αριθμοί των κερδών αυτών να αλλάζουν συνεχώς, αλλά ένα στοιχείο παραμένει ίδιο, η προώθηση μίας «έμμεσης πορνογραφίας». Ο Τίμοθι Στόκλεϊ αποφάσισε το 2016 να λανσάρει το OnlyFans, προωθώντας ένα συνδρομητικό μοντέλο. Σε αυτό, ο καθένας θα μπορούσε να γίνει κοινωνός του πρωτότυπου περιεχομένου καταβάλλοντας μια (συνήθως) μικρή συνδρομή, το 80% της οποίας μάλιστα, θα κατέληγε στον δημιουργό.

Όποιος έφτιαχνε οτιδήποτε πρωτότυπο, μπορούσε να το ανεβάσει, αρκεί να τηρούσε τον βασικό κανόνα της πολιτικής του Στόκλεϊ, να είναι άνω των 18 ετών. Σε αντίθεση με τους βασικούς ανταγωνιστές του, το Facebook και το Instagram, το OnlyFans ήρθε να δημιουργήσει έναν κόσμο μόνο για ενήλικες, μακριά από τους αυστηρούς περιορισμούς των Ζούκεμπεργκ και Σίστρομ. Οι δημιουργοί είναι συνήθως άτομα με μεγάλο κοινό στα social media, ενώ δεν λείπουν και διασημότητες όπως η Μπέλα Θορν, η Cardi B και η Κάρμεν Ελέκτρα. Και η Ελλάδα έχει τους εκπροσώπους της στην περίφημη πλατφόρμα.

Exit mobile version