Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έφη Θώδη – Καναδάς: H δικηγόρος της τραγουδίστριας διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν
LIFESTYLE

Έφη Θώδη – Καναδάς: H δικηγόρος της τραγουδίστριας διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν

Έφη Θώδη - Καναδάς: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς» τόνισε για την τραγουδίστρια με αφορμή σχετικό δημοσίευμα

Η Έφη Θώδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου κι ενώ βρισκόταν για εμφανίσεις στον Καναδά, μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε έναν άλλον άνθρωπο, άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.  Η δικηγόρος της Έφης Θώδη τοποθετήθηκε σχετικά με το δημοσίευμα που ήθελε την τραγουδίστρια να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Καναδά, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

«Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς».

“Χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο”

Έπειτα, η δικηγόρος έκανε ξεκάθαρο, πως δεν υπήρξε καμία διένεξη στο μαγαζί της ομογένειας. «Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της» δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις