Άιρλαντ Μπάλντουιν έγκυος: Η κόρη του διάσημου ηθοποιού περιμένει παιδί

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άιρλαντ Μπάλντουιν έγκυος: Η κόρη του διάσημου ηθοποιού περιμένει παιδί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άιρλαντ Μπάλντουιν έγκυος: Μαζί με τις ευχές που έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα χρονιά, έκανε μια ευχάριστη αποκάλυψη

02.01.2023 | 10:16

Μία σημαντική αποκάλυψη έκανε η κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ, Άιρλαντ, αφού έστειλε τις ευχές της για τη νέα χρονιά στους διαδικτυακούς της φίλους. Η 27χρονη κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο, και ο σύντροφός της και μουσικός, RAC, κατά κόσμον γνωστός και ως Αντρέ Άλλεν Άνχος περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση με μία ανάρτηση στo Instagram, δείχνοντας στους ακόλουθούς του το θετιό τεστ εγκυμοσύνης και έναν υπέρηχο.

Το ζευγάρι είναι μαζί μόλις έναν χρόνο. Ζουν μαζί στο Όρτεγκον και μάλιστα, πρόσφατα άνοιξαν μαζί το κατάστημα «Good Times»

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν προσπαθεί να χαράξει τη δική της πορεία και προτιμά να κρατά απόσταση από τη ζωή του διάσημου πατέρα της. Όπως ανέφερε πρόσφατα: «Πολλοί με ρωτούν συχνά ποια είναι η άποψή μου για όσα κάνει ο πατέρας μου στη ζωή του. Ξέρετε, όλα αυτά δεν με αφορούν. Καπνίζω χόρτο, τρώω καλά, έχω τον φίλο μου και ασχολούμαι με τη δουλειά μου».

Exit mobile version