Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Drag Queen παραμύθια – Θεσσαλονίκη: Η δήλωση που ενόχλησε τον Λιάγκα
LIFESTYLE

Drag Queen παραμύθια – Θεσσαλονίκη: Η δήλωση που ενόχλησε τον Λιάγκα

Drag Queen παραμύθια - Θεσσαλονίκη: «Οι περισσότεροι πιθανόν να έχουν διαφορετική άποψη, να έχουν την άποψη της Κατερίνας Λάσπα»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της Drag Queen Rawbee, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την εκδήλωση που διοργανώθηκε, με τις Drag Queens να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά.

Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε καλοί πατεράδες;»

«Αυτό όμως το λάθος που έκανε -και με μεγάλη αγάπη το λέω και ας μου το επιτρέψει- είναι αυτό που είπε ότι οι άνθρωποι έχουν μία διαφορετική άποψη δεν είναι ικανοί να γίνουν γονείς» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας παρακολουθώντας τις δηλώσεις.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής σημείωσε: «Πρέπει να πω στην αγαπημένη την Rawbee ότι οι περισσότεροι άνθρωποι – εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς- οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανόν να έχουν διαφορετική άποψη, να έχουν ας πούμε την άποψη της Κατερίνας Λάσπα που αντέδρασε. Δεν σημαίνει πως αν έχεις διαφορετική άποψη, ανοίγουμε έναν Καιάδα και σε πετάμε μέσα» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις