Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κολιανδρή: Το φιλί στο ρεβεγιόν της ΕΡΤ
LIFESTYLE

Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κολιανδρή: Το φιλί στο ρεβεγιόν της ΕΡΤ

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή: Πιο εκδηλωτικός από ποτέ ο ηθοποιός

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσίασε το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, στην ΕΡΤ1 ένα κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Χρήστος Λούλης με την Έμιλυ Κολιανδρή. Το ζευγάρι κατά την διάρκεια της βραδιάς έπιασε το μικρόφωνο τραγουδώντας το «Ο ωραίος και η ωραία». Το ζευγάρι κατά την διάρκεια της βραδιάς έκανε ένα απρόσμενο ντουέτο καθώς έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Ο ωραίος και η ωραία». Και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία ενώ ο Χρήστος Λούλης έγινε πιο εκδηλωτικός και διαχυτικός από ποτέ όταν έδωσε ένα καυτό φιλί στην Έμιλυ Κολιανδρή και την κράτησε στην αγκαλιά του. Οι καλεσμένοι φυσικά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η Έμιλυ Κολιανδρή είχε μιλήσει πρόσφατα στο Στούντιο 4 για τον Χρήστο Λούλη και αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν στο θέατρο. «Επειδή συναντιόμασταν κρυφά στην αρχή, ήταν αυτή η κλασική ιστορία που πήγαμε για τσιγάρα. Είναι αστείο. Τότε για να βρεις τσιγάρα έπρεπε να πας από το Γκάζι στο Αιγάλεω. Δεν είχε τίποτα. Πήγαμε για τσιγάρα κι έτσι στη βόλτα -γιατί ήταν ένα ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στο περίπτερο… Εκεί κάναμε τις πρόβες και πήγαμε για τσιγάρα και μέχρι να γυρίσουμε σχεδόν τα φτιάξαμε.

Δεν έγινε αμέσως γιατί όλο αυτό του να κρύβεσαι, πέρασε καιρός. Είχαμε πάει διακοπές την πρώτη φορά κι είπαμε ψέματα. Είπα εγώ ότι πήγα στο Άμστερνταμ σε ένα φίλο μου κι ο Χρήστος είπε ότι πήγε στην Κέρκυρα. Τον ρωτούσαν τι καιρό έκανε κι έλεγε ότι βρέχει» ανέφερε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις