Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αβέβαιο το μέλλον του Σκαλόνι στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αβέβαιο το μέλλον του Σκαλόνι στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής

Σκαλόνι: Σύμφωνα με την Marca υπάρχει προφορική συμφωνία πριν το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά μετά την κατάκτηση του τίτλου δεν έχει συζητηθεί το οικονομικό

Μπορεί ο Λιονέλ Σκαλόνι να οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ ύστερα από 36 ολόκληρα χρόνια αλλά ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας του. Σύμφωνα με την Marca υπάρχει προφορική συμφωνία πριν από το Μουντιάλ για ανανέωση έως το 2026 αλλά μετά από την κατάκτηση του τίτλου δεν υπήρχε συζήτηση υπό νέα βάση. Φυσικά ο Σκαλόνι ο οποίος μέσα σε 527 ημέρες οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα αλλά και του Μουντιάλ θα έχει άλλες οικονονικές απαιτήσεις μετά από το Κατάρ κάτι που θα πρέπει να συζητήσει με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

«Είμαστε και οι δύο άντρες του λόγου μας, δώσαμε τα χέρια και το έκανε. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει» είπε ο Τάπια Τσίκουι. Ο Σκαλόνι έχει φύγει από την Αργεντινή με προορισμό την Μαγιόρκα όπου ζει η οικογένειά του και όταν επιστρέψει στην πατρίδα θα συζητήσει με την ομοσπονδία. Πάντως μετά από την κατάκτηση του Μουντιάλ φέρεται να έχει προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης για συνεργασία. Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα έχει πάντως κανένα πρόβλημα να συνεχίσει ο Σκαλόνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις