Δήμητρα Αλεξανδράκη – σχέση: Η εμφάνιση με νέο άνδρα στο πλευρό της μετά τον χωρισμό

LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη – σχέση: Η εμφάνιση με νέο άνδρα στο πλευρό της μετά τον χωρισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δήμητρα Αλεξανδράκη - σχέση: «Δεν είπαμε με ποιον, γιατί είναι κι εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

27.12.2022 | 12:24

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για τη γνωστή Instagrammer, καθώς μετά τον χωρισμό της, χρειάστηκε να βρει ένα σπίτι και να κάνει μια νέα αρχή, μόνη της.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, με μια ανάρτηση, πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα σε μοναστήρι. Η εκπομπή «Happy Day» σχολίασε την είδηση και μάλιστα, αποκάλυψε πως τελευταία φημολογείται ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Δεν είναι φιλικό

«Θέλω να σας πω ότι κάποιες πληροφορίες μου είπαν πως το τελευταίο διάστημα κάπου εμφανίστηκε με κάποιον γνωστό. Οι πληροφορίες μου είπαν πως δεν ήταν τόσο φιλικό», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Δεν είπαμε με ποιον, γιατί είναι κι εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος από ό,τι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Το καλοκαίρι πάντως, στην πάρο το συζητούσαν σαν γεγονός. Το να υπάρχει μια νέα σχέση και το πρόσωπο που σε συνδέουν να είναι η κουκλάρα, Δήμητρα Αλεξανδράκη μόνο τιμητικό το βρίσκω. Δεν το βρίσκω κακό».

Exit mobile version