Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εύα Καϊλή – λογισμικό Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ: Μια μυστήρια, θερμή υποστήριξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύα Καϊλή – λογισμικό Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ: Μια μυστήρια, θερμή υποστήριξη

Γιατί «διαφήμιζε» το λογισμικό των Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ

«Η Ευα Καιλή ευχαρίστησε ξανά και ξανά και ξανά τον Αστον Κούτσερ σε επίπεδο ντροπής» είπε Γερμανός δημοσιογράφος για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή που στήριξε το αμφιλεγόμενο λογισμικό των ηθοποιών. Όσο η Εύα Καϊλή περνά τις γιορτές στις φυλακές του Βελγίου, ερευνητές και δημοσιογράφοι προσπαθούν να εντοπίσουν και άλλα «λαθη» της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, ακόμα και αν δεν αφορούν την υπόθεση στο Κατάρ, αλλά σχετίζονται με ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αυτή τη φορά, Γερμανός δημοσιογράφος αναφέρει πως σε συνέδριο των Βρυξελλών που αφορούσε τη Νέα Τεχνολογία και στο οποίο συμμετείχε η Εύα Καϊλή, η ίδια δεν έπαψε να επευφημεί το λογισμικό του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μουρ. Πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο λογισμικό, το οποίο υποτίθεται πως εντοπίζει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Για άγνωστο λόγο, η ευρωβουλευτής εμφανίστηκε θερμή υποστηρίκτριά του.

«Η Ευα Καιλή ευχαρίστησε ξανά και ξανά και ξανά τον Αστον Κούτσερ σε επίπεδο ντροπής» είπε Γερμανός δημοσιογράφος.  Σημειώνεται, πως στο ίδιο συνέδριο συμμετείχε και η  EllonTech, η οποία είναι μια εταιρεία που στηρίζεται από την Made Group που καταλήγει 90% στην Μανταλένα Καιλή.

Όσον αφορά τις γιορτές της ευρωβουλευτού μέσα στη φυλακή, το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων είχε, όπως αναφέρει το MEGA, ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού. Το κυρίως πιάτο ήταν pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς. Το επιδόρπιο  dame blanche, ένα γλυκό από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα καθώς και μάφιν. Το χριστουγεννιάτικο μενού δεν περιλαμβάνει αλκοόλ. Η διεύθυνση των φυλακών δίνει τη δυνατότητα στις κρατούμενες να αγοράσουν μερικά πράγματα από το κυλικείο, εφόσον τους μεταφερθούν χρήματα στον λογαριασμό του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις