Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελέτη – Χριστοπούλου: «Γουστάρεις να σου κάνουν πρόταση κι ας ξέρεις ότι δεν μπορείς»
LIFESTYLE

Μελέτη – Χριστοπούλου: «Γουστάρεις να σου κάνουν πρόταση κι ας ξέρεις ότι δεν μπορείς»

Μελέτη - Χριστοπούλου: «Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί είναι το πρωί τρεις ώρες και είναι λογικό»

Για το «My Style Rocks», όπου συμμετείχε ως κριτής στο παρελθόν, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Πρωινό μας». Σχολιάζοντας τα πρόσωπα που πιθανότατα θα είναι οι κριτές της νέας σεζόν, η booker μοντέλων είπε, μεταξύ άλλων: «Γιατί δεν λένε από την αρχή, πως στο My Style Rocks τα θέλουμε όλα, εκτός από τη Χριστοπούλου;».

Μετά την προβολή του βίντεο στο «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό, λέγοντας: «Έχεις ένα σταθμό κι έχεις κι έναν άνθρωπο που δουλεύει σε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη. Σου λέει, από το να πάρω ένα πρόσωπο που το έχω ήδη εκεί το πρωί τρεις ώρες και να το έχω άλλες τρεις ώρες το απόγευμα, ας την αλλάξω και ας πάρω κάποιον άλλον στη θέση της.

 

“Γουστάρεις να σου κάνουν την πρόταση”

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια επισήμανε: «Εμένα περισσότερο μου βγάζει… πώς ξέρεις ρε παιδί μου ότι αν σου κάνουν πρόσκληση να πας κάπου δεν θα πας γιατί δεν μπορείς εκείνη την ημέρα γιατί έχεις μια άλλη υποχρέωση, αλλά θες να στην κάνουν για να μην νιώθεις στην απέξω. Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί είναι το πρωί τρεις ώρες και είναι λογικό και ο σταθμός να σκέφτεται ότι δεν θα κάψουμε το πρόσωπο και πρωί και μεσημέρι και το απόγευμα και ούτε μπορεί να δουλεύει 25 ώρες τη μέρα. Παρ’ όλα αυτά, τιμής ένεκεν, γουστάρεις να έρθουν να σου κάνουν την πρόταση κι ας ξέρεις ότι δεν μπορείς να την κάνεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις