Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σλοβάκα καλλονή: Η Μαρία Γκελετίκοβα θέλει να αποζημιώσει όσους φέσωσε
ΕΛΛΑΔΑ

Σλοβάκα καλλονή: Η Μαρία Γκελετίκοβα θέλει να αποζημιώσει όσους φέσωσε

Σλοβάκα καλλονή: Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στο T-live για την πελάτισσά του και τόνισε πως είναι μετανιωμένη.

Έκανε πολυτελή ζωή, μένοντας σε ακριβά ξενοδοχεία και γευματίζοντας σε εστιατόρια, ενώ κυκλοφορούσε με μισθωμένο ταξί. Από “Σλοβάκα καλλονή” χαρακτηρίστηκε όμως σε “απατεώνισσα με το σκυλάκι”, καθώς με πλαστές αποδείξεις φέσωνε τον κόσμο και δεν πλήρωνε τα έξοδά της. Ο λόγος για τη Σλοβάκα Μαρία Γκελετίκοβα, θύμα της οποίας ήταν και ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού. Μετανιωμένη δηλώνει η Σλοβάκα καλλονή: Θέλει να αποζημιώσει όσους φέσωσε- Έστειλε μήνυμα στο Νίκο Παππά για ποτό

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Γκελετίκοβα, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στο T-live για την πελάτισσά του: “Ο συναισθηματικός δεσμός που είχε με Άγγλο υπήκοο που ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την έφερε σε θέση να έρθει στη χώρα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Έτσι η προηγούμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα που έχει να κάνει με τραπεζικά δάνεια στη Σλοβακία, έτυχε της προσοχής της δικαιοσύνης, η οποία δεν μπόρεσε να δώσει τις εξηγήσεις που της ζητήθηκαν, λόγω ακριβώς της διαμονής της στην Ελλάδα. Συνέπεια αυτού του γεγονότος υπήρξε η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης με πρωτοβουλία των Αρχών της Σλοβακίας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος. Συμπλήρωσε δε: “Τα ποσά αφορούν μερικές εκατοντάδες ευρώ. Από 500, έως 800 και 1.000 ευρώ κατά περίπτωση. Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις, όμως και οφείλονται στην οικονομική της αδυναμία αλλά και στο ότι πίστευε πως ο σύντροφός της θα μπορεί να της καλύψει τα έξοδα”.

Η Σλοβάκα δηλώνει μοντέλο και δικηγόρος

Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 για διακοπές και τότε γνώρισε τον πάμπλουτο Βρετανό επιχειρηματία- κάτοικο Βάρης- όπου της κάλυπτε όλα τα έξοδα της διαμονής της στη χώρα μας. Όταν χώρισαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκίνησαν τα οικονομικά προβλήματα, με την ίδια να συνεχίζει την πολυτελή ζωή και να κατηγορείται ότι αντί να πληρώνει, έστελνε μέιλ με πλαστά παραστατικά μεταφοράς χρημάτων. Μαζί της είχε πάντα και το σκυλάκι της “Μπλου”, το οποίο μετά τη σύλληψή της βρίσκεται σε φιλοζωική στη Ναύπακτο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δηλώνει τώρα μετανιωμένη και επιθυμεί να αποζημιώσει τα θύματά της. Μάλιστα το ρεπορτάζ του T-live αναφέρει πως έστειλε ξανά μήνυμα στο Νίκο Παππά, ζητώντας συγγνώμη και προτείνοντας να πιουν ξανά ποτό, όταν τελειώσουν όλα αυτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις