Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπακογιάννης – Μενεγάκη: Η αγωνία της Ντόρας και η Σία
LIFESTYLE

Μπακογιάννης – Μενεγάκη: Η αγωνία της Ντόρας και η Σία

Η αγωνία της Ντόρας Μπακογιάννη και η οικογενειακή ζωή του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη.

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του αλλά και τη γνωριμία της συζύγου του, Σίας Κοσιώνη με την μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως είπε, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είναι πιο δύσκολο να είσαι πατέρας από το να είσαι δήμαρχος, μίλησε για το πόσο διαφορετική του φαίνεται η νέα γενιά σε σχέση με τη δίκη του, λόγω της τεχνολογίας και δήλωσε ότι δεν είναι εύκολη περίοδος η εφηβεία. Τόνισε ότι τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια βοηθάνε στο μεγάλωμα του μικρού παιδιού, του Δημοσθένη και αποκάλυψε ότι η μητέρα του είχε μεγαλύτερη αγωνία από τη Σία Κοσιώνη όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά.

Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι πεθερές αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν. Αν δεις μια κοπέλα σαν τη Σία πρέπει να είσαι ηλίθια να τη σαμποτάρεις»

“Η Σία είναι συγκλονιστική” υπογράμμισε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας για τη γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων. “Η μητέρα μου και η σύζυγός μου είναι δύο ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Έχουν αδυναμία η μία στην άλλη” σημείωσε. “Είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε ότι από την πολύ αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αγάπη την οποία τη μοιραζόμαστε. Δηλαδή, αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ. Στα παιδιά μας λέμε “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα, καληνύχτα” και αγκαλιά, έτσι τελειώνει η μέρα. Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώνει η μέρα έτσι” κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις