Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας για Τζιόβα: Η έκρηξη του παρουσιαστή μετά την δήλωση του ηθοποιού
LIFESTYLE

Λιάγκας για Τζιόβα: Η έκρηξη του παρουσιαστή μετά την δήλωση του ηθοποιού

Λιάγκας για Τζιόβα: Αφορμή για την «έκρηξη» του παρουσιαστή στάθηκε μια συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα σχετικά με τη σεξουαλικότητά του

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και εξέφρασε την ενόχλησή του για μια ερώτηση που τέθηκε στον ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στο περιοδικό «Antivirus» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Βλέποντας απόσπασμα των δηλώσεών του, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του «Πρωινού», λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί ο ίδιος και άλλοι παρουσιαστές δεν μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σε επώνυμους για τη σεξουαλικότητά τους, ενώ στο περιοδικό αυτό δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αν ερχόταν εδώ καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας και του έκανα την ερώτηση “θέλω να μου αποκαλύψεις τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό”, πείτε μου, την επόμενη ημέρα θα είχα δουλειά στην τηλεόραση ή θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα;».

“Αυτό είναι ρατσισμός”

Συμπλήρωσε μάλιστα, το εξής: «Γιατί δεν θα μπορούσα να την κάνω αυτή την ερώτηση; Γιατί σε ένα περιοδικό επιτρέπεται να κάνει μια τέτοια ερώτηση, που για όλους εμάς τους υπολοίπους είναι απαγορευμένη;». Τέλος, ξέσπασε λέγοντας ότι αυτό που συμβαίνει είναι ρατσισμός. «Βλέπετε την υποκρισία της κοινωνίας ότι σε κάποια μέσα και κάποιους συναδέλφους επιτρέπεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Σε κάποιους άλλους, ρατσιστικά, απαγορεύεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Δεν είναι αυτός ένας ρατσισμός; Δεν είναι μια αδικία;», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις