Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 19/12 – αποχώρηση: Ποια κοπέλα έφυγε λίγο πριν τον τελικό
LIFESTYLE

GNTM 19/12 – αποχώρηση: Ποια κοπέλα έφυγε λίγο πριν τον τελικό

GNTM 19/12 - αποχώρηση: Η Μύρια τελικά αν και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό δεν τα κατάφερε

Μία δύσκολη δοκιμασία περίμενε τα έξι κορίτσια του GNTM 5 που πάλεψαν για μια θέση στον τελικό της Παρασκευής.  Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 5, τα έξι μοντέλα, η Βικτώρια, η Κότι, η Μύρια, η Αλεξία, η Μάρα και η Μαρίτα κλήθηκαν χθες να υποδυθούν μία σύγχρονη γυναίκα σε δύο φάσεις.

Την ώρα που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και όταν μεταμορφώνεται μέσα στο αυτοκίνητο για να φωτογραφηθεί στην είσοδο ενός κλαμπ. Για μια απ’ αυτές η φωτογράφιση δεν εξελίχθηκε όπως είχε φανταστεί.

Ποια αποχώρησε χθες 19/12 από το GNTM 5

Η Μύρια τελικά αν και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό δεν τα κατάφερε να επικρατήσει έναντι των άλλων κοριτσιών και αποχώρησε χθες 19/12 από το GNTM 5, μία ανάσα πριν τον τελικό. Μαζί της στο bottom 2 βρέθηκε και η Κόττι που είχε το disavantage των 30 δευτερολέπτων στο σετ. Όπως δήλωσε η Μύρια στο πλατό και μπροστά στους κριτές είχε μία περίεργη ψυχολογία, δίχως κανένα συγκεκριμένο λόγο. Νωρίτερα ο Τάσος Σωφρονίου ανέφερε μπροστά στους συναδέλφους του ότι η Μύρια πέρασε στο σετ έναν εφιάλτη, και σε αυτό τον εφιάλτη ξεπέρασε τον εαυτό της.

“Δεν πρόλαβες και βγήκες κακήν κακώς να ποζάρεις με ανοιχτό φόρεμα. Την ώρα που πήγες να κρασάρεις χαμογελούσες και πόζαρες. Αυτό είναι για συγχαρητήρια. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Δυστυχώς, βλέπουμε μια κοπέλα με τρομερές δυνατότητες να είναι ηττημένη από ρούχα και κοσμήματα. Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού δε θα έπρεπε να συμβεί” ανέφερε ο fashion expert, σκορπώντας την απογοήτευση στη διαγωνιζόμενη. Από την πλευρά τους Καγιά και Καράβας επεσήμαναν πως η Μύρια έφερε στο πλατό μια κακή φωτογραφία.

Εκείνη λίγο πριν αποχωρήσει εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι έμαθε πολλά στο GNTM 5 και αποχωρεί πιο δυνατή. Η Βίκυ Καγιά μάλιστα αφού τη συνεχάρη για την πρόοδό της, της πρότεινε ηρεμήσει πρώτα και στη συνέχεια να δει τι έχει πετύχει όλους αυτούς τους μήνες μέσα στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις