Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Το φιλί και οι τρυφερές ευχές
LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Το φιλί και οι τρυφερές ευχές

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε τα γενέθλιά του το Σάββατο

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία ανέβασε η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά του.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε τα γενέθλιά του το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και πολλοί ήταν εκείνοι που ευχήθηκαν στον παρουσιαστή. Φυσικά, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η αγαπημένη του, Νάνσυ Αντωνίου. Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε δύο πολύ ρομαντικές και ατμοσφαιρικές φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με φόντο χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Η Νάνσυ Αντωνίου φιλά τρυφερά τον αγαπημένο της στο μάγουλο, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. «Να τα εκατοστήσεις μάτια μου» ευχήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετρά πολλά χρόνια πορείας στην ελληνική τηλεόραση. Ο ίδιος παρουσιάζει τον «Εκατομμυριούχο» και το «The 2 Night Show». Μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina, ο ίδιος είπε ««Προσπαθώ σαν παρουσιαστής να έχω μια ποιότητα, κάποιοι αυτό δεν το καταλαβαίνουν. Κάποιοι το εκτιμάνε και κάποιοι όχι. Άλλοι κοροϊδεύουν. Τριάντα χρόνια τώρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nansy Adoniou (@nansy79)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις