Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ιωαννίδου – Κιμούλης: “Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης, δεν βίασε κανέναν”
LIFESTYLE

Μαρία Ιωαννίδου – Κιμούλης: “Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης, δεν βίασε κανέναν”

Μαρία Ιωαννίδου - Κιμούλης: Οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο. Ωστόσο, οι δηλώσεις της χορεύτριας και ηθοποιού δεν άργησαν να προκαλέσουν ένταση στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

 

 Η στήριξη που εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου προκάλεσε αντιδράσεις

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η Έλενα Χριστοπούλου με τη σειρά της δήλωσε: «Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου». «Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις