Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ασημακοπούλου διαζύγιο: Γιατί ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Τσιρίλο μετά από 8 μήνες
LIFESTYLE

Έλενα Ασημακοπούλου διαζύγιο: Γιατί ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Τσιρίλο μετά από 8 μήνες

Έλενα Ασημακοπούλου διαζύγιο: «Τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται μετά από πολλές συζητήσεις» τόνισε η ηθοποιός σε συνέντευξή της

Ο γάμος της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο είχε τελειώσει αρκετό διάστημα πριν το ανακοινώσει δημόσια. Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής είχαν χωρίσει 8 μήνες πριν διαρρεύσει η είδηση στα social media και τις εκπομπές. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Ασημακοπούλου στο περιοδικό HELLO! εξήγησε τον λόγο που καθυστέρησαν αυτούς τους μήνες να το δημοσιοποιήσουν. Για το πόσο εύκολα λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση, η ίδια απάντησε: «Καθόλου εύκολα. Τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις».

Στη συνέχεια της συνέντευξης και σχετικά με την έκταση που θα έπαιρνε ο χωρισμός της στα media, δήλωσε: «Φυσικά και με απασχολούσε, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Γι’ αυτό και δεν το ανακοίνωσα όταν συνέβη, αλλά μετά από οκτώ μήνες. Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην κόρη μου από τους συμμαθητές της, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και αυθόρμητα παράλληλα. Αν και η Μαρία ήταν απόλυτα έτοιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, ήθελα να έχει τελειώσει η σχολική περίοδος, ώστε όλο αυτό να έχει ξεθυμάνει μέχρι την έναρξη της επόμενης».

«Είμαι πιο ήρεμη και χαρούμενη»

Η Έλενα Ασημακοπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Happy Day» για τον χωρισμό της λέγοντας: «Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν. Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα για να δει το παιδί. Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις