Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαλίτσες – Καϊλή: Εκεί έκρυβαν το μαύρο χρήμα των 1,5 εκατ. ευρώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαλίτσες – Καϊλή: Εκεί έκρυβαν το μαύρο χρήμα των 1,5 εκατ. ευρώ

Βαλίτσες - Καϊλή: Η βελγική αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες με τα χρήματα, αλλά και τις βαλίτσες που βρέθηκαν μετά τις έρευνες σχετικά με το σκάνδαλο Qatargate.

Νέες φωτό από τα ευρήματα στα σπίτι των Καϊλή, Παντσέρι και τη βαλίτσα που βρέθηκε στα χέρια του πατέρα της Εύας Καϊλή έδωσε στη δημοσιότητα η ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου.

Η ανάρτηση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία του Βελγίου ανέβασε στο twitter φωτογραφίες με τα χρήματα, αλλά και τις βαλίτσες που βρέθηκαν αναφορικά με το σκάνδαλο Qatargate. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση κατάσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών στην περιοχή των Βρυξελλών σε σχέση με υπόθεση ύποπτης διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Στο πλαίσιο του φακέλου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας για ύποπτη διαφθοράς, με στόχο άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η ομοσπονδιακή δικαστική αστυνομία κατάσχεσε σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ, κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών», ανέφερε σε ανάρτηση στo Τwitter η ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου.

Δημητρακόπουλος: Η Καϊλή δεν ήξερε για τα λεφτά στο σπίτι

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο που μίλησε στην εκπομπή “Σήμερα” στο ΣΚΑΙ,τα τελευταία δύο 24ωρα είχε πολύωρη επικοινωνία με την Καϊλή καθώς της δόθηκε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το δικηγόρο της.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι η ίδια δεν γνώριζε ότι υπήρχαν χρήματα σπίτι της και όταν τα ανακάλυψε είπε στο σύντροφό της “να μεταφερθούν και να πάνε στον ιδιοκτήτη τους”.

Επίσης ο κ. Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι στην προσπάθεια απομάκρυνσης των χρημάτων, ενεπλάκη στην υπόθεση ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος ανέλαβε να τα μεταφέρει στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις