Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 6/12 αποχώρηση: Οι επιστροφές, το.. σουρεάλ και η κοπέλα που αποχαιρέτησε
LIFESTYLE

GNTM 6/12 αποχώρηση: Οι επιστροφές, το.. σουρεάλ και η κοπέλα που αποχαιρέτησε

GNTM 6/12 αποχώρηση: Η φωτογράφιση θύμιζε χολιγουντιανές στιγμές

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους είχε την τύχη να επιστρέψει στο GNTM 5 (6/12)και την ίδια μέρα την ατυχία να αποχωρήσει ξανά. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/12) 11 παίκτριες είχαν μια δεύτερη ευκαιρία και διεκδικούν μία θέση στον διαγωνισμό μόδας του Star. Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας υποδέχθηκαν τα νεαρά μοντέλα και τους ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα, όμως πρώτα έπρεπε να περάσουν τη δοκιμασία. Το concept θύμιζε χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes. Στο σετ βρισκόταν ένα ασανσέρ και οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν, αφού το καλέσουν, να διαχειριστούν όποιο απρόσμενο prop βρουν μέσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να χαρίσουν το καλύτερο «κλικ» στον φωτογράφο Δημήτρη Κλεάνθους προκειμένου να πάρουν και πάλι το εισιτήριο για το GNTM 5.

Η Μικαέλα ήταν το μοντέλο που πήρε τη δουλειά στην προηγούμενη φωτογράφιση κι έτσι έδωσε disadvantage σε Μύρια και Μαρίτα, οι οποίες είχαν στη διάθεσή τους 2 λεπτά για να δώσουν το καλύτερο κλικ στον φωτογράφο, ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα 3 λεπτά στη διάθεσή τους. Όσο για τη Μικαέλα είχε στη διάθεσή της συνολικά 5 λεπτά, αν και ζήτησε να δώσει το advantage της στην κόρη της, Μάρα, κάτι που όπως ήταν φυσικό ήταν αδύνατον με τους κριτές και τα μοντέλα να αντιδρούν και να μην πιστεύουν στα αυτιά τους.

Δύο κοπέλες επέστρεψαν

Όταν η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε οι 11 πρώην διαγωνιζόμενες βρέθηκαν και πάλι απέναντι από τη Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα, οι οποίοι ανακοίνωσαν κάτι που τις ξάφνιασε και τις περισσότερες τις έφερε σε δύσκολη θέση. Τους ζήτησαν να ψηφίσουν τις δύο καλύτερες φωτογραφίες, αλλά όχι τις δικές τους, τονίζοντας πως τα κριτήρια πρέπει να είναι… μοντελικά! Τα δυο κορίτσια που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της επιστροφής ήταν η Ραφαέλα και η Κάτια.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα και τον καλεσμένο Μάνο Σαμαρτζή και εκεί τους περίμενε μια έκπληξη καθώς δυο παίκτριες που είχαν αποχωρήσει και συγκεκριμένα, η Ραφαέλα και η Κάτια επέστρεψαν στον διαγωνισμό. Οι top 7 ξαφνιάστηκαν όταν τις είδαν στο πλατό μιας και δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη. Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα και έπειτα από παρότρυνση των κριτών τις αγκάλιασαν και τις καλωσόρισαν στο GNTM 5. Η Μικαέλα μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως δε χάρηκε με τις επιστροφές τονίζοντας πως δεν έχει κάτι με τα κορίτσια, αλλά δε βρίσκει κάποιο νόημα σε αυτό που έγινε.

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Μύρια και η Βικτώρια, με τους κριτές να αποφασίζουν να δώσουν τη… δουλειά στην Βικτώρια!

Μετά τα αποθεωτικά σχόλια που άκουσε στο πλατό για τη λήψη της στο concept που θύμιζε χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα κέρδιζε.

Η Βικτώρια μεταμορφώθηκε σε χολιγουντιανή σταρ με τη μαύρη maxi τουαλέτα της και μπήκε με ανεβασμένη διάθεση στο ασανσέρ. Έπιασε το μικρόφωνο που βρισκόταν μέσα στο ντους και άρχισε να ποζάρει με χάρη και με άνεση στον φωτογραφικό φακό.

«Ήσουν εκθαμβωτική» της είπαν οι κριτές!

Στο bottom 3 έφτασαν η Μάρα, η Ραφαέλα και η Αλεξία

Όμως μετά από απόφαση των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, η παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM σε αυτό το κρίσιμο σημείο ήταν η Ραφαέλα, η δεν πρόλαβε να μπει στο…. ασανσέρ της επιστροφής και αναγκάστηκε να εξέλθει από αυτό την ίδια ημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις