Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Μάνου: Ραντεβού στα… γουναράδικα της Ευελπίδων
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Μάνου: Ραντεβού στα… γουναράδικα της Ευελπίδων

Ακρίτα - Μάνου: Στο δικαστήρια οδηγείται η αντιπαράθεση που ξέσπασε στα social media για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο

Τον δρόμο για τα δικαστήρια παίρνει το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στην αντιπαράθεση μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου, με την δεύτερη να δημοσιεύει το εξώδικο διαμαρτυρίας στο Twitter και να γράφει χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις».

Η Αφροδίτη Μάνου έγραψε αναλυτικά: «Έλενα Ακρίτα! Εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεών μου από 16 χρονών. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα της Ευελπίδων, λοιπόν».

Η αντιπαράθεση των δύο γυναικών ξέσπασε με μία ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, στην οποία ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως τον υπερασπίστηκε «με την καρδιά της» όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. «Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Στους ισχυρισμούς αυτούς είχε απαντήσει η Αφροδίτη Μάνου με μια αιχμηρή τοποθέτησή της:

«Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…”.

Η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε, καθώς η Ελενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου. “Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου”, ανέφερε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Akrita_manou
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις