Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαυρίκιος Μαυρικίου παρενόχληση: «Αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω»
LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου παρενόχληση: «Αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω»

Μαυρίκιος Μαυρικίου παρενόχληση: «Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού», είπε ο τραγουδιστής

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει περί ανήθικης σεξουαλικής πράξης. «Δεν είναι ένα άτομο αυτό που τα έκανε όλα αυτά. Είναι άλλος άνθρωπος που μου ζητούσε τα χρήματα και άλλος άνθρωπος είχε ανήθικες ορέξεις. Δεν ήταν ανήθικη πρόταση, ήταν ανήθικη πράξη. Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου. Πήγα στον γιατρό, έκανα πολλές ώρες να συνέλθω.

Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με είχε απειλήσει πάρα πολύ άγρια κι εγώ ήμουν παιδάκι. Μου έλεγε “θα σε εξαφανίσω”, “θα σε καταστρέψω”, “δεν θα αφήσω τα τραγούδια σου να παίξουν”. Ήταν τόσο έντονα για εμένα αυτά που άκουγα», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Δεν είχε τα κότσια να με πάρει τώρα τηλέφωνο κι έβαλε έναν κοινό μας γνωστό να επικοινωνήσει και να μου πει “μήπως μιλάς γι’ αυτόν; Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να πεις κάτι γιατί αυτός τώρα δεν κάνει τέτοια πράγματα”. Θα προτιμούσα να με πάρει τηλέφωνο εμένα και να μου πει συγγνώμη».

Μίλησε για όσα βίωσε

Το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή «[email protected]» και ο καλλιτέχνης «λύγισε», όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει στο παρελθόν. «Αν βγουν στη φόρα όσα περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν σε μια εταιρεία με το ντέμο τους, τότε θα κλάψουνε μανούλες», είπε αρχικά. «Σας λέω τη δική μου εμπειρία, έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία. Για να μην πω για χρήματα. Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις