Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Συνατσακη γέννησε: Έγινε μαμά η YouTuber!
LIFESTYLE

Συνατσακη γέννησε: Έγινε μαμά η YouTuber!

Συνατσακη γέννησε: Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή στο «Πρωινό» ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Μαίρη Συνατσάκη. H παρουσιάστρια, YouTuber και επιχειρηματίας και ο σύντροφός της Ιαν Στρατής, υποδέχθηκαν την κόρη τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή στο «Πρωινό» ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος. «Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

O έρωτας της Μαίρης Συνατσάκη και του Ιωνα Στρατή

Οι δυο τους μπορεί να γνωρίζονται αρκετά χρόνια, ωστόσο ζευγάρι έγιναν πριν από περίπου δυο χρόνια. Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εντοπίζουν και έναν δεύτερο γάτο, εκτός από τον δικό της που τον έχει από το 2014. Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση, όταν στα μέσα του περσινού καλοκαιριού παρακολούθησαν μαζί μια θεατρική παράσταση ενώ ακολούθησαν οι καλοκαιρινές διακοπές με μηχανή στη ρομαντική Ιταλία.

«“Είμαι πολύ καλά και η Μαίρη είναι πολύ καλά. Το ταξίδι ήταν πολύ ωραίο να το κάνετε και εσείς. Δεν μουδιάσαμε με την μηχανή, είναι θέμα συνήθειας. Θα θέλαμε να κάνουμε τον γύρω του κόσμου με την μηχανή, έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι μας. Είναι κάπου κοντά δεν θέλω να το πω γιατί δεν θέλω να το μάθει η Μαίρη το έχω οργανώσει εγώ. Έχω φανταστεί να της κάνω πρόταση γάμου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ίαν Στρατής σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

Λίγο πριν μπει το 2022 η Μαιρη Συνατσάκη και ο Ιωνας Στρατής αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και μετακόμισαν σε νέο σπίτι. Μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας στα social media μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή, όπου ποζάρουν αγκαλιά στο νέο τους σπίτι. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η εγκυμοσύνη με το ζευγάρι να επισφραγίζει με τον ωραιότερο τρόπο τον έρωτά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις