Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα Τοπαλούδη – Γερμανού: Αποχώρησε εξοργισμένη στον “αέρα” της εκπομπής
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Τοπαλούδη – Γερμανού: Αποχώρησε εξοργισμένη στον “αέρα” της εκπομπής

Μητέρα Τοπαλούδη - Γερμανού: Φανερά εκνευρισμένη με όσα ειπώθηκαν από την υφυπουργό Εργασίας

Ο άδικος και βάναυσος χαμός της κόρης τους, Ελένης Τοπαλούδη, άνοιξε ένα φρικτό δρόμο στους γονείς της. Τέσσερα χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο της κόρης τους και ο νομικός τρόπος είναι ο μοναδικός για να εξιλεωθούν. Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου ζήτησαν εκ νέου τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας για να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

“Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Υπάρχει η νομική υποστήριξη των δολοφόνων, καταγεγραμμένη, αυτοί μπορούν να έχουν δικηγόρους, ενώ η οικογένεια του θύματος δεν έχει τίποτα. Και αναγκάζεται και στο δικαστήριο πρώτου βαθμού και στο εφετείο και στον Άρειο Πάγο, να ψάχνεται και να βρίσκει 6.000 (ευρώ) και 6.000. Και δεν είναι μόνο αυτά, είναι και η μετακίνηση προς την πρωτεύουσα”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Κούλα Αρμουτίδου.

 “Μας δουλεύουν ρε”

Στη συζήτηση συμμετείχε και η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το εν λόγω ζήτημα. Ωστόσο, όσα ισχυρίστηκε στη σημερινή επικοινωνία τους, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη σηκώθηκε κι έφυγε. “Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση”, είπε αγανακτισμένη η Κούλα Αρμουτίδου.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων απάντησε: “Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…”, με την κ. Αρμουτίδου να αποχωρεί εκνευρισμένη, λέγοντας: “Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις