Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κλέλια Ανδριολάτου Instagram: «Προσπαθώ να καταλάβω το Άμστερνταμ»
LIFESTYLE

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram: «Προσπαθώ να καταλάβω το Άμστερνταμ»

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο και ένα βίντεο από το ταξίδι της στην Ολλανδία

Κι ενώ το «Maestro» συνεχίζει να καταγράφει ρεκόρ τηλεθέασης, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Κλέλια Ανδριολάτου, βρίσκεται σε ταξίδι στην Ολλανδία. Η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ, όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στο Instagram. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ, ανέβασε μία φωτογραφία της και ένα βίντεο από την ολλανδική πρωτεύουσα.

Φορώντας μαύρο μπουφάν και μπότες, πολύχρωμα γάντια και ένα κίτρινο φόρεμα, η Κλέλια Ανδριολάτου απαθανατίζεται σε μία αυθόρμητη πόζα, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στην ίδια δημοσίευση, ανέβασε και ένα βίντεο που δείχνει στους ακολούθους της τη θέα από το παράθυρο, πιθανότατα του δωματίου, όπου διαμένει. Στη λεζάντα έγραψε: «Προσπαθώ να καταλάβω το Άμστερνταμ» και πρόσθεσε σε hashtag ότι «το αγαπά».

Οι πρόσφατες δηλώσεις της για το «Maestro»

Η Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πρόσφατα και μίλησε για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Maestro». Όπως αποκάλυψε, είχε δει όλα τα επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση και, μεταξύ άλλων, απάντησε στο ποια ήταν η αγαπημένη της σκηνή. «Είχα δει τα επεισόδια του “Maestro” πριν προβληθούν. Μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγγέλναμε και βλέπαμε τη σειρά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στη σειρά, είναι όπως το περίμενα, ίσως και καλύτερο» δήλωσε αρχικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις