Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

01

Απριλίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Κολοβού – λογαριασμός για το σπίτι: «Oλοι μπορούν να καταθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ»
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Κολοβού – λογαριασμός για το σπίτι: «Oλοι μπορούν να καταθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ»

Ιωάννα Κολοβού - λογαριασμός για το σπίτι: Η συνταξιούχος ευχαρίστησε τους πολίτες για το κύμα συμπαράστασης

Λογαριασμό σε τράπεζα προκειμένου να «διασώσει»  το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό, άνοιξε η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού. Η συνταξιούχος δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στο Facebook, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που επέδειξαν με αφορμή την έξωσή της, ανάφερε ότι στον λογαριασμό, «όλοι μπορούν να καταθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ». Όπως χαρακτηριστικά λέει «θα αποτελεί ψήφο στην προσπάθεια όλων μας για να διασωθεί η πρώτη κατοικία κάθε Έλληνα πολίτη και ευάλωτου δανειολήπτη». Μάλιστα, σε ερώτηση διαδικτυακής της φίλης αν τα χρήματα προορίζονται για να «καλυφθεί το ποσό» που χρωστά η δημοσιογράφος, η Ιωάννα Κολοβού απάντησε «είναι για επαναγορά του σπιτιού».  Ωστόσο, η δημοσιογράφος , λίγες ώρες μετά «κατέβασε» την ανάρτηση.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Κολοβού αναφέρει:

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ την ψυχή μου, όλους τους Έλληνες πολίτες, για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που επέδειξαν με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα μου με αποκορύφωμα την εισβολή στο σπίτι μου σπάζοντας τη πόρτα.

Σήμερα γνωστοποιώ τον λογαριασμό μου στην Τράπεζα Πειραιώς στον οποίο όλοι μπορούν να κατάθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ! Δεν θα πάει χαμένο. Θα αποτελεί ψήφο στην προσπάθεια όλων μας για να διασωθεί η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ κάθε Έλληνα πολίτη και ευάλωτου δανειολήπτη. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας παρακαλώ κοινοποιήστε το!

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:

ΚΟΛΟΒΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ IBAN: GR92 0172 0100 0050 1001 7396 149

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις