Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Ανδρεάδου Christy White: Κόπηκε από το GNTM, σαρώνει στο πορνό
LIFESTYLE

Χριστίνα Ανδρεάδου Christy White: Κόπηκε από το GNTM, σαρώνει στο πορνό

Χριστίνα Ανδρεάδου Christy White: Η Christy White είναι υποψήφια για τα βραβεία Όσκαρ των ταινιών πορνό.

Τα… “Όσκαρ” ταινιών της βιομηχανίας του πορνό, γνωστά και ως “AVN Awards” αποτελούν τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως σε αυτού του τύπου ταινιών και φέτος, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν σε μια φαντασμαγορική τελετή στις 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο metrosport.gr, θα δώσει δυναμικό παρών και η Ελλάδα, μιας και το Sugarbabes.tv, η εταιρία παραγωγής της Ιννας Ιννάκι και του Τεό, κατάφερε να κερδίσει τέσσερις υποψηφιότητες και να γίνει η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας. Η φετινή επιτυχία της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά και της χώρας μας είναι τεράστια, αφού για πρώτη φορά έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο χρυσό αγαλματίδιο. Μάλιστα, ξεχωρίζει ένα όνομα, αυτό της Θεσσαλονικάς, Christy White, της Χριστίνας Ανδρεάδη δηλαδή, το οποίο βρίσκεται μέσα και στις 4 υποψηφιότητες.

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να “κόπηκε” από το bootcamp του GNTM, ωστόσο έκανε στροφή στην καριέρα της και φαίνεται πως δικαιώθηκε. Πριν μερικούς μήνες την είδαμε στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έπαιξε έναν από τους πιο σημαντικούς και δύσκολους ρόλους σε μία mainstream ταινία με τίτλο “New continent”, σε σκηνοθεσία Παντελή Παγουλάτου, ενώ τώρα ταξιδεύει στο Λας Βέγκας, έχοντας κερδίσει – μεταξύ άλλων – και την υποψηφιότητα στην κορυφαία κατηγορία “Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ”, χάρη στην SugarBabes.tv.

https://twitter.com/christywhitefa1/status/1589248615872344064?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1589248615872344064%7Ctwgr%5Eec434a1a6c8c2d4dff48449d59b3794afd76d08e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpeople-style%2Farticle%2Fapo-to-gntm-sta-oskar-tou-porno-i-thessalonikia-pou-einai-upopsifia-sta-brabeia-erotikon-tainion%2F

Αναλυτικά οι ελληνικές υποψηφιότητες στα “Όσκαρ” του πορνό:

Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή: Inna Innaki, Christy White, Teo,Misha Maver, Rosa Rozita, Nek Sinner

Καλύτερη διεθνής εξ ολοκλήρου γυναικεία σκηνή: Christy White, Misha Maver

Καλύτερη διεθνής σκηνή με άντρα-γυναίκα: Christy White και Nek Sinner

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ: Christy White

Κι όλα αυτά από ένα κορίτσι που σπούδασε υποκριτική στην σχολή του Μαυρίκιου Μαυρικίου, περιόδευσε με θίασο πέρσι το καλοκαίρι, αλλά τελικά έμελλε να θριαμβεύσει στον χώρο των ερωτικών ταινιών. Εκεί όπου δουλεύει και ο σύντροφος της Νεκτάριος, για τον οποίο είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της, ότι ζήλεψε όταν την είδε να γυρίζει ερωτική σκηνή με μια γυναίκα. Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει σχέση με γυναίκα το 2017 η οποία διήρκησε ένα χρόνο, η οποία πήγε να την δει σε μαγαζί που δούλευε και την φίλαγε μπροστά στο Νεκτάριο, με σκοπό να τον κάνει να ζηλέψει.

Εξακολουθεί να μην δέχεται να γυρίσει ερωτική σκηνή με άλλον άντρα εκτός από τον Νεκτάριο, και αρνήθηκε πρόταση από μεγάλη εταιρία του εξωτερικού που της έδινε 10.000 ευρώ για να έχει άλλο παρτενέρ. Στην ίδια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Hot News παραδέχθηκε ότι έχει πέσει παλιότερα θύμα του revenge porn, όταν ο πρώην της διέσπειρε βίντεο από προσωπικές τους στιγμές, κάτι που πλήγωσε πολύ την Ελληνίδα σταρ αισθησιακών ταινιών που θέλει να σαρώσει τα βραβεία στο Λας Βέγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις