Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έμμα – τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα»
ΕΛΛΑΔΑ

Έμμα – τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα»

Έμμα - τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα»

Βαρύ το πένθος στα Χανιά Κρήτης για την Έμμα που ταξίδεψε στη «γειτονιά των αγγέλων». Σύμφωνα με το ekriti.gr, η οικογένεια δεν πρόλαβε να θρηνήσει τον θείο της, αδελφό του πατέρα της, και σε 50 μέρες το πένθος χτύπησε ξανά την πορτα τους, με τον τραγικό χαμό της Εμμανουέλας, αφού πάλεψε επί έξι ημέρες μετά την παράσυρσή της από ασυνείδητο οδηγό στην Εγνατία Οδό στη Θεσσαλονίκη.

«Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα»

Συντετριμμένη η οικογένεια και συγγενικό της πρόσωπο, μιλώντας στο τοπικό μέσο της Κρήτης, με δυσκολία άρθωσε λίγες λέξεις: «Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα. Αυτό είναι ασήκωτο για όλους μας. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει και δεν ξέρω αν θα το αντέξουν οι γονείς της. Είναι σε άθλια κατάσταση όπως και η μικρή της αδελφή. Όλοι μας…». Η ανήλικη αδελφή της Έμμας αλλά και οι γονείς της Μπάμπης και Κέλλυ, είναι συντετριμμένοι, και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δωρεάς οργάνων, καλούνται να κηδέψουν την κόρη τους μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η οικογένεια βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από όπου θα γίνει η μεταφορά της σορού της άτυχης 21χρονής στον τόπο της, στην Κρήτη, και αναμένεται να φτάσει στα Χανιά την Τρίτη ή την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον έδειξαν για την καρδιά και τους πνεύμονες το Ωνάσειο και για το ήπαρ και τα νεφρά το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Λευκά λουλούδια επάνω σε κολώνα

Λευκά λουλούδια τοποθέτησαν επάνω σε κολώνα περαστικοί και συμφοιτητές της άτυχης Εμμανουέλας, στο σημείο όπου παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις