Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής παιδί: «Ολα έγιναν σε έναν μήνα»
LIFESTYLE

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής παιδί: «Ολα έγιναν σε έναν μήνα»

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής παιδί: Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφός του, Γιώργος Μακρής όπου μίλησαν για τη σχέση τους και τον τρόπο που απέκτησαν το παιδί τους. «Είμαστε 7 -8 χρόνια μαζί. Δεν πιστεύουμε στο για πάντα, πιστεύουμε στο για σήμερα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν το παιδί, ο Μιχάλης Οικονόμου εξήγησε: «Η σκέψη να αποκτήσουμε οικογένεια μας ήρθε ένα μήνα πριν γεννηθεί το παιδί. Εμάς το παιδί μας ήρθε εντελώς διαφορετικά, σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια που είτε υιοθετούν, είτε βρίσκουν παρένθετη μητέρα. Εμάς ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο.

Επειδή ήταν μονόδρομος το παιδί να πήγαινε σε κάποιο ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε μια γρήγορα απόφαση να δούμε αν θα το κυνηγήσουμε εμείς, με τη βοήθεια βέβαια της συγγένειας με αυτό το πρόσωπο, αν δεν υπήρχε θα ήταν πολύ δύσκολο. Μας ήρθε ένα δώρο και κοιταχτήκαμε στα μάτια και μπήκαμε στη διαδικασία να κινήσουμε όλο αυτό το ζήτημα, μέχρι τότε όμως δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ».

«Σίγουρα μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν δεμένοι όλοι μεταξύ τους και μου δημιουργούταν μια αίσθηση ότι θέλω να γίνω πατέρας αλλά μεγαλώνοντας και βλέποντας ότι η σεξουαλικότητά μου πάει σε έναν χώρο που δεν συνηθιζόταν μέχρι τότε να υπάρχει αυτό σαν δεδομένα και το είχα αποβάλει από το μυαλό μου, με πόνο όμως. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή και έχοντας έναν άνθρωπος σαν τον Γιώργο δίπλα μου, άλλαξε η ζωή μου.», πρόσθεσε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο Γιώργος Μακρής από τη δική του πλευρά εξομολογήθηκε: «Δεν είπα ποτέ στη ζωή μου ότι δεν θα κάνω οικογένεια, ήξερα ότι κάτι θα γίνει. Ήθελα κάτι μεγάλο κατευθείαν, δεν ήθελα τα βρεφικά. Τώρα που είναι εκεί 3,5 είναι άλλο πράγμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις