Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Μπισμπίκης Θύρα 13: «Έγινε ολόκληρο θέμα που δεν ήμουν στα επίσημα»
LIFESTYLE

Βασίλης Μπισμπίκης Θύρα 13: «Έγινε ολόκληρο θέμα που δεν ήμουν στα επίσημα»

Βασίλης Μπισμπίκης Θύρα 13: «Δηλαδή, επειδή γίνεσαι "δημοφιλής" πρέπει να αλλάξεις και τις συνήθειές σου;» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μία συνέντευξη στο νέο podcast του «Αυτή η νύχτα μένει», το οποίο παρουσιάζει και συντονίζει ο συγγραφέας του βιβλίου της σειράς, Θάνος Αλεξανδρής. Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το τι είναι διατεθειμένος να κάνει, προκειμένου να βρει τον εαυτό του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε και τις εμπειρίες του από τη νύχτα, αλλά και όλα όσα θυμάται να διαδραματίζονται όταν τα «φώτα σβήνουν» στην πόλη.

«Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου. Και αυτό το ξεχωριστό θέατρο κάνω. Είναι ένα πράγματα που με γοητεύει ακόμα και με το ένα πόδι πια είμαι σε αυτό. Είμαι από πολύ μικρός στη νύχτα. Με πηγαίναν οι φίλοι μου στα κ@λ@μπ@ρ@. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί, ωραία, οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό, πάντα γοητεύει το σκοτάδι. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή» είπε αρχικά.

Τι είπε για τη Θύρα 13

Όσον αφορά στη λαϊκότητα και την αμεσότητα που τον διακατέχει, ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν τα είχε καλά με τους κυριλέδες στη ζωή του, ενώ σχολίασε και τη viral φωτογραφία του από τη Θύρα 13. «Ας πούμε προχθές έγινε θέμα μια φωτογραφία μου στη Θύρα 13 που είχα πάει και κρατούσα μια μπύρα. Και έγινε ολόκληρο θέμα γιατί ήμουν στη 13 και δεν ήμουν στα επίσημα. Δηλαδή, επειδή γίνεσαι “δημοφιλής” πρέπει να αλλάξεις και τις συνήθειές σου; Να μην δεις τα φιλαράκια σου! Να πρέπει να πιάσεις ένα άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου, που εμένα δεν μου πάει για να το παίζει κάποιος άλλος. Δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου» σημείωσε, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις