Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

06

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Κοκλώνης: Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια με τις ευχές, «νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή»
LIFESTYLE

Καινούργιου – Κοκλώνης: Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια με τις ευχές, «νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή»

Καινούργιου - Κοκλώνης: Η μεγάλη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε κλάματα

Η μεγάλη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής. Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha σε μια ιδιαίτερη μέρα, καθώς η παρουσιάστρια έχει την ονομαστική της εορτή.Η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την σχέση αγάπης με τον Νίκο Κοκλώνη, τον τηλεοπτικό παραγωγό και καλό της φίλο, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου», είπε η παρουσιάστρια.

«Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη με τον ίδιο να της απαντά τηλεφωνικά πως θα ήταν πολύ ταιριαστοί και ως ζευγάρι.

Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου μακάρι να έχω βρει τον άνθρωπό μου

Η παρουσιάστρια δέχτηκε τις εκπλήξεις των συνεργατών της, ενώ οι ευχές του πατέρα της έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να «λυγίσει» στον τηλεοπτικό αέρα. «Αρχίζω και αναθεωρώ για το ποια πράγματα θέλω και ποιες είναι οι αξίες και επειδή προέρχομαι από μία πολύ δεμένη οικογένεια λέω του χρόνου Θεέ μου την ημέρα της γιορτής μου, μακάρι να έχω βρει τον άνθρωπό μου και να έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου. Μακάρι, Μακάρι», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου για την επιθυμία της να προχωρήσει παρακάτω στην προσωπική της ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις