Τροχαίο με εγκατάλειψη – Θεσσαλονίκη: Βαριά τραυματισμένη 21χρονη

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με εγκατάλειψη – Θεσσαλονίκη: Βαριά τραυματισμένη 21χρονη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τροχαίο με εγκατάλειψη - Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο χτύπησε την 21χρονη, έκανε όπισθεν και την ξαναχτύπησε.

22.11.2022 | 14:42

21χρονη παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στη Θεσσαλονίκη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» . Το τροχαίο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, έγινε περίπου στη 1:20 τα ξημερώματα στην «καρδιά» της πόλης, και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν η 21χρονη επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Ο οδηγός παρέσυρε την κοπέλα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, ενώ λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος. Σύμφωνα με μαρτυρία στη Voria.gr, ανθρώπου που εκείνη τη στιγμή εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής, τη στιγμή της παράσυρσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος: «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο, αφήνοντάς την αβοήθητη. Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανάκριση διεξάγει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού. Την ίδια στιγμή, η νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ως πολυτραυματίας.

Ετικέτες
Exit mobile version