Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λεωνίδας Γρηγοράκος κόρη: “Πράσινος” γάμος στην Πολιτεία

Λεωνίδας Γρηγοράκος κόρη: “Πράσινος” γάμος στην Πολιτεία

Λεωνίδας Γρηγοράκος κόρη: Ο γάμος τελέστηκε στην Πολιτεία και όπως είναι φυσικό, είχε πολλές παρουσίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τη μεγάλη του κόρη, Νάγια, πάντρεψε το Σάββατο (19/11) ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, με τον εκλεκτό της καρδιάς της και γιατρό στο επάγγελμα, Γιώργο. Ο γάμος τελέστηκε στην Πολιτεία και όπως είναι φυσικό, είχε πολλές παρουσίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Χαρούμενος για την κόρη του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, απόλαυσε την κάθε στιγμή του γάμου. Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές:  Κώστας Σκανδαλίδης (Ά Αθηνών), Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Αρκαδίας), Βασίλης Κεγκέρογλου (Ηρακλείου), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας), Νάντια Γιαννακοπούλου (Δυτικής Αθήνας).

Παρών στον γάμο ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η νύφη, Νάγια Γρηγοράκου, μετά τον γάμο της, ετοιμάζεται να δώσει μάχη στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Λακωνίας. όπου θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές. Η κ. Γρηγοράκου θεωρείται από τα πλέον δυναμικά, νεότερα στελέχη του κόμματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις