Γεωργιάδης μακαρόνια – Πολάκης: Η απάντηση του υπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης μακαρόνια – Πολάκης: Η απάντηση του υπουργού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Γεωργιάδης μακαρόνια - Πολάκης: Η απάντηση του υπουργού στον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ

19.11.2022 | 15:36

Δεν άργησε να έρθει και η on air  απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την ειρωνική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αναφορικά με την πρόσφατη επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης. Ο Παύλος Πολάκης, αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την επίθεση του Ρουβίκωνα, έγραψε χαρακτηριστικά: “Σοκ και δέος… Ο τρόμος πάνω από την πόλη… Τα μακαρόνια να’ ναι 6”.

Και ακολούθησε άλλο ένα tweet: «Άδωνι, πάρε τη σκούπα, μάζεψε τα τρικάκια, φτιάξε καμιά μακαρονάδα, και βγάλε το σκασμό! Όταν οι ακροδεξιοί σου ακόλουθοι και ψευτοπατριώτες πέταγαν πυρσούς και πέτρες στα σπίτια των βουλευτών μας δεν σε είδα να συγκινηθείς. Γελοίε, που έβγαλες και ανακοίνωση – διάγγελμα για πέντε χαρτάκια και τρία μακαρόνια» Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός σχολίασε: «Κύριε Τσίπρα, είναι πολιτισμένη συμπεριφορά αυτή από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργό; Ο ΣΥΡΙΖΑ το καταδίκασε αλλά τον αφήνει να τα λέει. Θα πάμε έτσι σε εκλογές;».

Οι αναρτήσεις Γεωργιάδη στο twitter για την επίθεση Ρουβίκωνα

“Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι “επαναστάτες” το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το “Καλάθι” πόνεσε πολύ τελικά…”, έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίθεση. “Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε…”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Exit mobile version