Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κιβωτός του Κόσμου – Ακρίτα: “Τον εκτιμούσα τον π. Αντώνιο – Έκανα λάθος; Έπεσα έξω;”
ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου – Ακρίτα: “Τον εκτιμούσα τον π. Αντώνιο – Έκανα λάθος; Έπεσα έξω;”

Η Έλενα Ακρίτα υπήρξε εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου και περιμένει με αγωνία την ολοκλήρωση της έρευνας

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με κακοποιήσεις ανηλίκων που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου. Η ΜΚΟ είναι πασίγνωστη και είχε κερδίσει τον θαυμασμό όλων για την ευαισθησία και το σπουδαίο έργο της, συνεπώς είναι λογικό πολλοί να νιώθουν απογοήτευση, αλλά και αμηχανία, στο άκουσμα των όσων καταγγέλλονται. Ειδικά όσον αφορά τον εμπνευστή και δημιουργό της Κιβωτού, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Ανάμεσά τους και η Έλενα Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρεται στην υπόθεση που απασχολεί τις Αρχές, αστυνομικές και δικαστικές. Όπως αναφέρει, έχει εργαστεί ως εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου και μάλιστα είχε να πει τα καλύτερα για το έργο του πατέρα Αντώνιου. Μάλιστα, αναρωτιέται αν έπεσε έξω, ενώ περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν ακόμα ζούσε η διευθύντρια της η Μαρίνα Κατσιμπαλη. Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώναμε για τα παιδιά (θέατρο μουσική, χορός) τις διέκοψε απότομα ο κόβιντ.

Τρεις ιερείς θαύμασα στη ζωή μου. Τον θρυλικό παπα-Γιώργη Πυρουνάκη, τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστασιο και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Τον τελευταίο μάλιστα τον υπερασπίστηκα με την καρδιά μου, όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν.

Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Τα παιδιά σκέφτομαι. Τα παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις