Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιδήμαρχος Κηφισιάς: Εφιαλτική νύχτα στη μονοκατοικία του
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδήμαρχος Κηφισιάς: Εφιαλτική νύχτα στη μονοκατοικία του

Αντιδήμαρχος Κηφισιάς: Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη μονοκατοικία του

Νύχτα-εφιάλτης για αντιδήμαρχο και τα αδέλφια του στην Κηφισιά. Τρεις κουκουλοφόροι με κατσαβίδι και αιχμηρή μεταλλική λάμα εισέβαλλαν στη μονοκατοικία τους, τους χτύπησαν, τους οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και ζητούσαν με απειλές το χρηματοκιβώτιο.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Έναν πραγματικό εφιάλτη, αντιμέτωποι με τρεις σκληρούς κακοποιούς, που εισέβαλαν μεσάνυχτα στη μονοκατοικία τους στην Κηφισιά, έζησαν ένας εκ των αντιδημάρχων του Δήμου και τα δύο αδέλφια του. Στόχος των εισβολέων, που ήταν οπλισμένοι με κατσαβίδι και αιχμηρή μεταλλική λάμα, το χρηματοκιβώτιο που φυλασσόταν στη μονοκατοικία,  για το οποίο στη διάρκεια της εφιαλτικής ομηρίας, είπαν καθαρά ότι γνώριζαν και μάλιστα σε ποιον εκ των τριών αδελφών ανήκει! Εν τέλει, τα θύματα αναγκάστηκαν φοβούμενα για τη ζωή τους το σημείο όπου το φύλασσαν και οι κουκουλοφόροι άρπαξαν από το εσωτερικό του χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ.

Κοντά στα μεσάνυχτα

Η τρομακτική εισβολή στη μονοκατοικία, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των αδελφών στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς,  έγινε 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Οι δύο από τους κακοποιούς,  οπλισμένοι με το κατσαβίδι και τη λάμα, με το που βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, εισέβαλλαν κατευθείαν,  στο υπνοδωμάτιο του αντιδημάρχου. Έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με γροθιές και κλωτσιές,  ώσπου κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Βρήκαν και τον τρίτο

Την ίδια ώρα, ο  τρίτος ληστής,  έπιανε όμηρο  τον δεύτερο αδελφό, ο οποίος βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό του και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για τον τρίτο αδελφό στους χώρους της μονοκατοικίας!!! Τον βρήκαν, τον μετέφεραν  εκεί όπου κατακρατούσαν τους άλλους δύο και τους οδήγησαν και τους τρεις σε ένα δωμάτιο. Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, ιατρικές μάσκες , ήταν μαυροντυμένοι και φορούσαν επίσης γάντια στα χέρια για να μην αφήσουν αποτυπώματα, για να μην αφήσουν αποτυπώματα, τους ρώτησαν « που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τα θύματα απάντησαν αρχικά ότι έχουν  1.000 ευρώ. Η απάντηση προκάλεσε νέο σοκ στους ομήρους, καθώς ο ένας είπε ότι ξέρουν ότι υπάρχει το χρηματοκιβώτιο και ποιος εκ των τριών το έχει!

Ασκούσαν βία

Τα αδέλφια, καθώς οι σκληροί εισβολείς ασκούσαν και σωματική βία και απειλούσαν για τα χειρότερα, φοβήθηκαν  για την ζωή τους, όπως είπαν  και αναγκάστηκαν να  υποδείξουν το σημείο, όπου ήταν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο. Τους οδήγησαν σε μια από τις κρεβατοκάμαρες, όπου ξεκλείδωσαν το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο. Αφαίρεσαν εκείνοι  κοσμήματα και χρυσαφικά ενώ φεύγοντας,  άρπαξαν από το χέρι του αντιδημάρχου,  ένα ακριβό ρολόι, αλλά και ένα σακίδιο πλάτης με τα 1000 ευρώ. Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, επρόκειτο για δύο αδύνατους άνδρες και έναν εύσωμο, εκ των οποίων  οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά και ο τρίτος σπαστά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις