ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές – Νίνης: Νέα προσθήκη στην ομάδα της Ηπείρου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές – Νίνης: Νέα προσθήκη στην ομάδα της Ηπείρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές - Νίνης: Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα

16.11.2022 | 13:28

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να φορέσει ο Σωτήρης Νίνης. Η ομάδα της Ηπείρου έψαχνε τον παίκτη που θα ενίσχυε τη μεσαία γραμμή της και έφτασε σε συμφωνία με τον 32χρονο άσο, ο οποίος παρέμενε ελεύθερος από το καλοκαίρι όταν και έληξε το συμβόλαιό του με τον Βόλο. Ο άλλοτε διεθνής παίκτης αναμένεται να περάσει από τα ιατρικά και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΣ, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του ενόψει της χειμερινής περιόδου. Έτσι, ο Νίνης προσθέτει ακόμη μία ομάδα στην καριέρα του, μετά τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τη Σαρλερουά, τη Μαλίν, την Πέταχ Τίκβα, την Άσκελον και τον Βόλο.

Σημειώνεται ότι ο Σωτήρης Νίνης είναι διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Το 2008 εντάχθηκε στη λίστα του ισπανικού περιοδικού «Don Balon», με τους εκατό πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Κατά την τελευταία δεκαετία, ο Νίνης  συμφώνησε με την ισραηλινή Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, το 2017, ενώ το 2018 εντάχθηκε στη Χαπόελ Ασκελόν.  Το 2020, ο Νίνης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Βόλο ΝΠΣ. Παλαιότερα, υπήρξε βασικό στέλεχος της εθνικής Νέων που αγωνίστηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων το 2007.

Exit mobile version