Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικρούτσικος – Σπυροπουλου: Νέα “επίθεση” στην παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Μικρούτσικος – Σπυροπουλου: Νέα “επίθεση” στην παρουσιάστρια

Μικρούτσικος - Σπυροπουλου: «Είναι ένα πλάσμα μηδενικής τηλεοπτικής αξίας»

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυρίως μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η ατάκα της πως ντρέπεται για κάποια πρόσωπα που συνάντησε εκεί μετά τα όσα τους είχε κάνει στο παρελθόν, έκαναν πολλούς να ξεσπάσουν εναντίον της, Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που πολλές φορές έχει αναφερθεί σε εκείνο με όχι και τόσο ωραία λόγια. Μιλώντας αυτή τη φορά στην κάμερα της εκπομπής “Open Weeekend” ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραύνωσε για ακόμη μια φορά την Κωνσταντίνα Σπτυροπούλου.

«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω, ένας άνθρωπος, μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια συνάδελφος που κάνει αυτή τη δουλειά και πολύ διαφορετικό να σε βλέπω σαν φάτσα. Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά στο υπόλοιπο είναι υποτιμητικό… Είχα τη χαρά, την τύχη την περίοδο που άνθισε αυτό το φαινόμενο να απέχω γιατί αν δεν απείχα θα ήμουν στο ίδιο κανάλι.

Αυτό που είχα δει και αυτό που ήξερα είναι ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Αυτό το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω… Τα 2-3 χρόνια με την τελευταία μου ενασχόληση με την τηλεόραση, έμαθα από τεχνικούς, από συναδέλφους, από παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μια περίοδο τρομοκρατίας… ‘Εκοβε όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε.. Έκοψε πολλά κεφάλια γιατί ο οποιοσδήποτε και λίγο ταλέντο να είχε φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της,.,,,

Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο πλάσμα – μην πω κάτι χειρότερο – στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, τη δυστυχία, την ανέχεια, την φτώχεια… Είναι έγκλημα αυτό… Είναι ανεπίτρεπτο…. Διαφωνώ με όσους συναδέλφους προσπαθούν να το στρογγυλέψουν… Δεν υπάρχει περασμένα ξεχασμένα όταν άνθρωποι έχουν δυστυχήσει κι έχουν χάσει τις δουλειές τους…» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις