Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελέτη – Μουτσινάς: «Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος»
LIFESTYLE

Μελέτη – Μουτσινάς: «Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος»

Μελέτη - Μουτσινάς: Νέα.. κόντρα;

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μουτσινά, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της έκαναν τα σχόλιά τους στο Mega Καλημέρα. Αρχικά η παρουσιάστρια ρώτησε την Άννα Ζηρδέλη με χιούμορ, με πόσες χιλιάδες ευρώ θα συνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά. Στη συνέχεια, το ίδιο ερώτημα έθεσε και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Βασίλη Γρηγορόπουλο, με τον ίδιο να απαντά όλο νόημα: «Αν είναι να μου διδάξει ο Νίκος Μουτσινάς τη νέα τηλεόραση που δεν ξέρει κανείς μας παρά μόνο αυτός, θα πλήρωνα κιόλας». Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα έλεγα στον Τριαντάφυλλο να μην παίρνει και τόσο πολύ στα σοβαρά αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς. Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος στο τέλος»

«Εδώ ο Μουτσινάς δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που λέει και θα τα πάρει ο Τριαντάφυλλος. Αυτό είναι αυταπόδεικτο», είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός. «Ας χαλαρώσουμε λιγάκι…», κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Τα σχόλια του Μουτσινά

Χθες, ο Νίκος Μουτσινάς «δίκασε» την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της, αφήνοντας αιχμές για… κόπια του Mega Καλημέρα με το Happy Day.

«Μπράβο! Ωραίο παιδιά… Happy! Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, τώρα όλοι οι υπόλοιποι αν πάμε να κάνουμε λίγο copy paste δεν είναι ωραίο. Δεν εννοώ τίποτα, τα εννοώ όλα! Παρόλα αυτά, τι τους πείραξε τώρα; Κάτι έχουν πάθει με τα νεύρα. Τι παθαίνετε Ελεονώρα; Κάποια νεύρα με την ανθρωπότητα. Ηρεμήστε καλέ, να κάνουμε την εργασία μας να πάμε σπίτια μας.

Ότι δεν μπορεί ο Σοφρωνίου να σπουδάζει διπλωμάτης και να κάνει αυτό; Τι με νοιάζει; Δεν θα σπουδάσω διπλωματία… Την έχω από το πεζοδρόμιο. Αλλιώς τόσα χρόνια με τόσα κανάλια που ξαναπηγαίνουμε… Διπλωματία θέλει. Μην σας κάνει εντύπωση, μπορούμε να είμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις