Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δράκος με λευκό βαν: Συναγερμός για βιαστή ανηλίκων
ΕΛΛΑΔΑ

Δράκος με λευκό βαν: Συναγερμός για βιαστή ανηλίκων

Δράκος με λευκό βαν: Θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εμφάνιση ενός βιαστή, αυτή τη φορά στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στον δήμο Λαυρεωτικής. Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για τον βιαστή των παιδιών με το λευκό βαν, που είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια, όμως βγήκε στα 6 έτη με πρόωρη αποφυλάκιση. Ο δράστης είχε κατηγορηθεί το 2015 για ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων παιδιών, αλλά και για απόπειρα ασέλγειας λίγο πριν συλληφθεί.

«Θελει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια», λένε οι κάτοικοι

Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα, ο οποίος τον τελυταίο μήνε μένει και δουλεύει στον δήμο Λαυρεωτικής, και όπως τονίζουν οι κάτοικοι έχει εμμονή με το… σεξ, καθώς συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές. Μάλιστα, σοκαριστικό είναι το γεγονός -και το πρώτο σημάδι που ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής- ότι είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια. Ένα δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο. Μπήκαν οι γονείς στη λογική να δουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, με τις συγκεκριμένες διαστροφές και διαπίστωσαν την ταυτότητα του άνδρα.

«Είχε εμμονή στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και στην… Ταϊλάνδη»

Σε μια σοκαριστική μαρτυρία προχώρησε άνδρας, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», όπου έτυχε να γνωρίσει τον 46χρονο και αποκάλυψε την εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και στην… Ταϊλάνδη. «Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο κ. Δημήτρης.

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας. Πως προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», πρόσθεσε. Μάλιστα, τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί η αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις