Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη επεισόδια: Μολότοφ και χημικά, έσπασαν βιτρίνες
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη επεισόδια: Μολότοφ και χημικά, έσπασαν βιτρίνες

Θεσσαλονίκη επεισόδια: Οι άγνωστοι πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Επεισόδια έχουμε αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση της πορείας αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων. Η πορεία κατέληξε στο ΥΜΑΘ όταν ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και κατευθύνθηκε προς τις αστυνομικές δυνάμεις στο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Οι άγνωστοι πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οπως αναφέρει το thestival ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο της πορείας Αριστερών οργανώσεων που κινούνταν στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν να προκαλούν φθορές σε καταστήματα.

Οι άγνωστοι έσπασαν τη βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου ενώ προκάλεσαν φθορές και σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών σε Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη. Έπειτα η ομάδα των αγνώστων πυρπόλησε κάδο απορριμμάτων ωστόσο χάρη στην άμεση επέμβαση πολιτών η φωτιά έσβησε αμέσως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις