Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Δραγούμη σύζυγος: «Είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι, δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι»
LIFESTYLE

Ναταλία Δραγούμη σύζυγος: «Είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι, δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι»

Ναταλία Δραγούμη σύζυγος: Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γάμο της, στα παιδιά της και σε έναν απαιτητικό ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Ναταλία Δραγούμη και αναφέρθηκε στα 22 χρόνια γάμου, τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και τα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αρχικά, αναφέρθηκε στον σύζυγό της. «Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσε σπίτι με λαχτάρα, θα έφευγα. Πάντα είμαι full time μαμά, αυτό δεν αλλάζει. Είμαι ανεκτική σαν μαμά, την αυστηρότητα και την ισορροπία την έχει ο πατέρας τους. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, με την κόρη της διατηρεί μια φιλική σχέση. «Είμαστε και φίλες, δεν την ρωτάω τίποτα, μου τα λέει από μόνη της. Έχουν βγάλει καρπό τα σπόρια που ρίξαμε, όταν ήταν μικρά τα παιδιά μας. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες, γιατί με περίμενε γυμνό στο θέατρο», είπε. Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία της με τη Μαίρη Χρονοπούλου. «Με είχαν φοβίσει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες. Αντιθέτως, ήταν χρυσή γυναίκα και μου έδινε συμβουλές. Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα από μια γυμνόστηθη φωτογραφία», δήλωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις