Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βαξεβάνης – υποκλοπές: Στον Ισίδωρο Ντογιάκο για τις καταγγελίες ο εκδότης
ΕΛΛΑΔΑ

Βαξεβάνης – υποκλοπές: Στον Ισίδωρο Ντογιάκο για τις καταγγελίες ο εκδότης

Βαξεβάνης - υποκλοπές: Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε για τις καταγγελίες περί παρακολουθήσεων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Να ενοποιηθούν όλες οι δικογραφίες  για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, να σταματήσει η εισαγγελική σαλαμοποίηση και να αναλάβει την  έρευνα η Εισαγγελία Εφετών, ζήτησαν από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο ο εκδότης της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Γιάννη Μαντζουράνη, ενώ τόνισαν ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε για τις καταγγελίες περί παρακολουθήσεων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο και στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις. Ο κ. Βαξεβάνης, μεταξύ των άλλων, δήλωσε: «Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη Δημοκρατία και κυρίως για τη Δικαιοσύνη που πρέπει να σταματήσει να κλείνει το μάτι στο πολιτικό σύστημα. Η έρευνα έπρεπε να είναι ενοποιημένη σε εισαγγελέα εφετών, ακολουθείται η τακτική της σαλαμοποίησης.

Εξάλλου, οι έρευνα αφορά τις παρακολουθήσεις και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ο οποίος δείχνεται όχι μόνο από εμάς, αλλά και από τον κύριο Μαρινάκη και τον κύριο Τέλογλου. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Μαρινάκης μίλησε για παρακράτος από το Πρωθυπουργικό γραφείο. Δεν μπορεί ο κύριος Ντογιάκος  και ο κάθε Ντογιάκος να διατάζει νέα προκαταρκτική σαν να είναι για την κακοποίηση μίας γάτας στην Κρήτη. Πρέπει να σταθεί στο ύψος της η Δικαιοσύνη και να αφήσουμε  το κρυφτούλι.

Στα δημοσιεύματα έχουν κατονομαστεί δυο επιχειρηματίες ο κ. Γιάννης Λαβράνος και ο κ.Φέλιξ Μπίτζιος οι οποίοι σχετίζονται με όλο αυτό το σύστημα το αμαρτωλό το οποίο κατέληξε να παρακολουθεί  το μισό υπουργικό συμβούλιο, συν άλλα άτομα που θα δείτε τις επόμενες μέρες. Κανένας δεν τους κάλεσε σε καμία ανακριτική έρευνα  γιατί αυτό έχει επιλέξει ο κ. Μητσοτάκης. Υπάρχει ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκέφαλο τον κύριο Μητσοτάκη, αυτός είναι ο εγκέφαλος και αυτός προσπαθεί να κλείσει την υπόθεση».

Αναφορικά με τις  αποδείξεις ο κ. Βαξεβάνης δήλωσε ότι φυσικά υπάρχουν αποδείξεις.

«Τα τέσσερα μηνύματα που δημοσιεύσαμε αποδεικνύουν την παρακολούθηση. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία. Οι αποδείξεις θα δοθούν με τον τρόπο που πρέπει να δοθούν. Η Δικαιοσύνη να κάνει έρευνα και να μην πετά την μπάλα στην εξέδρα.  Υπάρχει ευρύ δίκτυο που παρακολουθεί το υπουργικό συμβούλιο τις συζύγους των υπουργών, επιχειρηματίες και εμμέσως και τον Αλέξη Τσίπρα. Σημασία έχει η αντίληψη που διέπει τον πολιτικό εγκέφαλο που τα σκέφτεται όλα αυτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις