Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γάμος: Παντρεύτηκε ο αναπληρωτής υπΕΞ!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γάμος: Παντρεύτηκε ο αναπληρωτής υπΕΞ!

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γάμος: Η Κέλλυ Δρίτσα είναι οικονομολόγος

Γαμπρός στη Ρώμη ντύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και παντρεύτηκε την εκλεκτής της καρδιάς του Κέλλυ Δρίτσα. Ο κ.Βαρβιτσιώτης ανέβασε μία φωτογραφία από το γάμο του στο Instagram αμέσως μετά το τέλος της τελετής. Παρόντες στην γαμήλια τελετή στη Ρώμη ήταν τα αδέλφια του κ.Βαρβιτσιώτη Ελένη, Κωνσταντίνος, Θωμάς και η σύζυγός του Ολίνκα, καθώς και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του κ. Βαρβιτσιώτη. Η γαμήλια δεξίωση πάντως με τους λίγους προσκεκλημένους, στενούς φίλους του γαμπρού και της νύφης έγινε χθες στην αιώνια πόλη.

Ο πατέρας Ιωάννης Βαρβιτσιώτης δεν κατάφερε να παρευρίσκεται στη χαρά του παιδιού του λόγω της προχωρημένης ηλικίας του και παρέμεινε στην Αθήνα. Το ίδιο και οι γονείς της νύφης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mononews. Η Κέλλυ Δρίτσα είναι οικονομολόγος και έχει πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δική της εταιρεία. Λατρεύει τα σκυλιά, ειδικά τα ράτσας Ακίτα, και ενδιαφέρεται έμπρακτα για τα αδέσποτα, κάτι που μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media. Επίσης αγαπά τα θαλάσσια σπορ, στα οποία επιδίδεται με κάθε ευκαιρία και τα οποία την κρατάνε σε – ομολογουμένως – εξαιρετική φόρμα. Όσοι την ξέρουν, κάνουν λόγο για έναν πολύ γλυκό, ζεστό και διαχυτικό άνθρωπο.

 «Μας αιφνιδίασε όλους», λένε χαριτολογώντας στενοί του συνεργάτες

Φωτογραφία από τη Ρώμη ανέβασε στα social media ο μικρότερος αδελφός του Κωνσταντίνος, που μαζί με την αδελφή τους Ελένη ποζάρουν χαμογελαστοί στην πολυφωτογραφημένη ιστορική Piazza di Spagna, πόλο έλξης εκατομμυρίων τουριστών.

Μια όμορφη σχέση

Η σχέση του ζευγαριού μετράει αρκετά χρόνια, πάνω από πέντε. Τελευταία «επίσημη» εμφάνισή τους στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου, όπου είχαν παρακολουθήσει συναυλία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Όσοι ξέρουν καλά τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, λένε ότι είναι πιο ήρεμος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλάι της συζύγου του, με την οποία μοιράζεται πολλά κοινά, όπως η αγάπη τους για τα ταξίδια – τόσο στο εξωτερικό, όσο και στα ελληνικά νησιά – και για τη θάλασσα.

Το ζευγάρι στο Ηρώδειο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις