Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Μαγαζιά κλειστά – Κυριακή 6/11: Δεν θα λειτουργήσουν, λόγω της κακοκαιρίας EVA
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαγαζιά κλειστά – Κυριακή 6/11: Δεν θα λειτουργήσουν, λόγω της κακοκαιρίας EVA

Μαγαζιά κλειστά - Κυριακή 6/11: Τα καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά, υπό το φόβο έντονων καιρικών φαινομένων

Όπως ανακοινώθηκε, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Eva». Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ανακοίνωσε την απόφαση. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε: «τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας».

Παράλληλα αποφασίστηκε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00 για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ανακοινωθεί από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κακοκαιρία «Eva» αναμένεται να πλήξει σταδιακά από σήμερα το πρωί μεγάλο μέρος της χώρας με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα που θα έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τοπικά τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις