Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλέξης Παππάς σχέση: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του
LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς σχέση: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Αλέξης Παππάς σχέση: Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ενώ στο πλευρό του ήταν η νέα σύντροφός του

Ο Αλέξης Παππάς είναι ερωτευμένος, όπως φαίνεται από τη δημόσια εμφάνισή του με τη νέα του σύντροφο. Όπως όλα δείχνουν η σχέση του με την Αθηνά New York δεν ευδοκίμησε μετά το «The Bachelor», και ο ηθοποιός έχει ολοκληρωτικά γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τον Αλέξη Παππά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό του μία γυναικεία παρουσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», το όνομά της είναι Αλεξάνδρα και κατάγεται από την Γερμανία. Πριν από λίγες εβδομάδες ο ηθοποιός και μοντέλο, είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στην οποία έκανε μία μικρή αναφορά στην προσωπική του ζωή και ήταν τότε που αποκάλυψε, πως βρίσκεται σε σχέση: «Είμαι σε σχέση και όλα είναι καλά» είχε τονίσει. Πρόσφατα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα συμμετέχει στο επερχόμενο «All Star Survivor», με τον ίδιο να απαντά: «Έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις. Για να πάρω την απόφαση θα πρέπει να κοιτάξω πολλούς παράγοντες και ένας βασικός παράγοντας είναι οι άλλες προτάσεις που έχω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις