Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπάντα Πολεμικής Αεροπορίας – Φλοίσβος: Ένα μοναδικό σόου με… σκληρό ροκ!
ΕΛΛΑΔΑ

Μπάντα Πολεμικής Αεροπορίας – Φλοίσβος: Ένα μοναδικό σόου με… σκληρό ροκ!

«Ζέστανε» του θεατές για την αεροπορική επίδειξη στο πλαίσιο των εορτασμών για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας

Ένα μοναδικό σόου έδωσε η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας που έδωσε το «παρών» στον Φλοίσβο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο επισμηνίας στην ηλεκτρική κιθάρα, ο αρχισμηνίας στα ντραμς και ο σμηνίας στο μπάσο επέλεξαν ροκ νότες για την εκδήλωση εκπλήσσοντας ευχάριστα όσους βρέθηκαν στην περιοχή Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στον Φλοίσβο θα πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιδείξεις με τη συμμετοχή όλων των τύπων των Αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος» και του επετειακού αεροσκάφους Spitfire. Επιπρόσθετα θα συμμετάσχουν και πολιτικά αεροσκάφη των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines».

Παράλληλα:

– Στις 11:30 πμ στην 120 πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος/αεροπορική βάση Καλαμάτας της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A «Δαίδαλος» και

– Στις 12:45 μμ στο λιμάνι Χανίων Κρήτης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς».

Την Παρασκευή ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, πραγματοποίησε τα εγκαίνια έκθεσης προσομοίωσης πτήσης μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας και παρουσίασης των στρατιωτικών σχολών (Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα».

Η έκθεση, που εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 8 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει:

– Δύο εξομοιωτές πτήσης μαχητικού αεροσκάφους F-16 που έχουν κατασκευαστεί από την Πολεμική Αεροπορία στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής,

– Προσομοίωση πτήσης αεροσκαφών Rafale, F-4E, M2000-5 και F-16 μέσω εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), – Αεροπορικά εκθέματα και στατικό μοντελισμό και

– Παρουσίαση των στρατιωτικών σχολών (ΣΙ και ΣΜΥΑ), μέσω βίντεο και φωτογραφιών από την εκπαίδευση και την καθημερινότητά τους.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ξεναγήθηκε στους χώρους της και συνομίλησε με το προσωπικό της ΠΑ και με τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις