Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM Καγιά – Καράβας: Ο καβγάς τους στα παρασκήνια και η επιστροφή της Χατζηπαντελή
LIFESTYLE

GNTM Καγιά – Καράβας: Ο καβγάς τους στα παρασκήνια και η επιστροφή της Χατζηπαντελή

GNTM Καγιά - Καράβας: «Ναι, ο Γιώργος έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό;», αποκάλυψε η παρουσιάστρια και μοντέλο

Οι τρεις κριτές του GNTM 5, Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου, μίλησαν στις κάμερες της εκπομπής «Πρωινό μας». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή, στα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι ομορφιάς, καθώς και σε έναν φημολογούμενο καβγά. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε την είδηση που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό και την ήθελε, να είχε έναν έντονο τσακωμό με τον Γιώργο Καράβα στα γυρίσματα του GNTM. «Ναι, ο Γιώργος έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό; Οι ειλικρινείς και ανθρώπινες σχέσεις έχουν και τσακωμούς. Είχε και μια δουλειά βασικά» παραδέχτηκε η Βίκυ Καγιά. Τον λόγο πήρε μετά ο Καράβας λέγοντας πως: «Βγήκα να πάρω λίγο αέρα έξω και ξαναμπήκα».

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Χατζηπαντελή θα επιστρέψει στο ριάλιτι, στα επόμενα επεισόδια. Για την επιστροφή της στην Ελλάδα, αλλά και στο διαγωνισμό μόδας ως κριτής, αποκάλυψε (στον φακό της εκπομπής «Breakfast at Star»): «Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά, δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται. Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge». Όσο για το ποια παίκτρια θα ήθελε να δει νικήτρια, είπε: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις