Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω από το Google αυτή τη σχέση»
LIFESTYLE

Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω από το Google αυτή τη σχέση»

Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα για τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, προβλήθηκε ένα σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή, που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου. Σε αυτό το απόσπασμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφερόταν στη γνωριμία με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη σχέση τους. Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον επιχειρηματία στο παρελθόν και σημείωσε ότι αν μπορούσε να διαγράψει όσα έχουν να κάνουν με αυτή τη σχέση στο διαδίκτυο, θα το έκανε.

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη στο παρελθόν. Δεν ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από τη Google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση. Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… Η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο είναι πολύ σημαντική για μένα, με άλλαξε, με πήγε μπροστά. Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη σχέση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις