Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηφισός – έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ: Κυκλοφοριακό κομφούζιο
ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισός – έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ: Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κηφισός - έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ: Δείτε βίντεο με το νερό να εκτοξεύεται

Χάος σήμερα Πέμπτη (3/11) στους δρόμους της Αττικής. Στο «κόκκινο» είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της Λένορμαν έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ προς Πειραιά, από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης έως τη Λεωφόρο Αθηνών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουμε θραύση κεντρικού αγωγού στον Κηφισό, στην γέφυρα Βρυούλων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για τον κεντρικό αγωγό της Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος διέρχεται πάνω από τον Κηφισό, κολλητά με τη γέφυρα.

Εκεί κάποιο φορτηγό που δεν υπολόγισε το ύψος συγκρούστηκε με τον αγωγό και υπάρχει μεγάλη διαρροή υδάτων πάνω στον αυτοκινητόδρομο με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον εν λόγω δρόμο στο ρεύμα προς Λαμία.

Ο αγωγός είναι υπέργειος και εκτεθειμένος.

Δείτε βίντεο:
Σε ποιους άλλους δρόμους της Αττικής έχει αυξημένη κίνηση

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» επικρατεί στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της Λένορμαν έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο (προς Πειραιά) από Νέα Χαλκηδόνα έως Πατήσια.

Μποτιλιάρισμα επίσης θα συναντήσουν οι οδηγοί στην Αττική Οδό, στο ύψος του Γέρακα και των Βριλησίων (προς Ελευσίνα), στη Λεωφ. Κηφισίας, από Νέα Φιλοθέη μέχρι Κάτω Χαλάνδρι (προς Κηφισιά) και στο τμήμα Ψυχικό-Νέα Φιλοθέη (προς Αθήνα), αλλά και στη Λεωφ. Ποσειδώνος (προς Πειραιά) από το ύψος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό έως και τη Λεωφ. Καλαμκίου.

Μεγάλα προβλήματα καταγράφονται στη Λεωφ. Μεσογείων, από το μετρό του Χολαρφού έως και την Κατεχάκη, και σε Φιλολάου, Ηλιουπόλεως, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως (Καισαρειανή), Λεωφ. Καρέα (προς Ηλιούπολη), Παναγιώτη Κανελλοπούλου (προς Κατεχάκη).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις