Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Παραχώρησαν συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά
LIFESTYLE

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Παραχώρησαν συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά

Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: Η ηθοποιός άφησε την περσόνα της «Βάνιας» για λίγο στην άκρη και μπήκε στο πλατό, τραγουδώντας μαζί με τον σύντροφό της

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου πέρα από καλοί φίλοι είναι και συνεργάτες, Τόσο τα θεατρικά, όσο και τα τηλεοπτικά κοινά τους πρότζεκτ είναι αρκετά και το «Καλό Μεσημεράκι» είναι ένα από αυτά. Η ηθοποιός σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τη «Βάνια», την κωμική περσόνα που συνοδεύει τον Νίκο Μουτσινά σε ένα μέρος της εκπομπής. Παρόλα αυτά, σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου η Ματίνα Νικολάου άφησε τη «Βάνια» για λίγο στην άκρη και μπήκε στο πλατό, τραγουδώντας μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη. Υπενθυμίζεται, ότι οι δυο τους είναι και μουσικό ζευγάρι στο J2US.

Ο Νίκος Μουτσινάς κοίταξε την Ματίνα Νικολάου και αφού της είπε «Σε σιχαίνομαι!», έπεσε στην αγκαλιά της συγκινημένος. Στη συνέχεια, η ηθοποιός και ο Βασίλης Πορφυράκης κάθισαν στις πολυθρόνες σαν καλεσμένοι και ακολούθησε η συνέντευξη. «Συγκινήθηκα. Δεν έχεις έρθει ποτέ στην εκπομπή μου καλεσμένη τόσα χρόνια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνεργάτιδά του. Η Ματίνα Νικολάου έχει μιλήσει δημοσίως πολλές φορές για τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Μάλιστα, σε συνέντευξη της είπε: «Αγαπώ πολύ τον Βασίλη για τον τρόπο που σκέφτεται και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την οικογενειακή του δυσκολία – είναι άξιος θαυμασμού, απαιτεί τρομερή εσωτερική δύναμη. Τον θαυμάζω επίσης ως καλλιτέχνη καθώς έχει εξαιρετική φωνή και όμορφη ψυχή. Σε προσωπικό επίπεδο μου προσφέρει πολλά, με βασικότερα την ηρεμία και την ησυχία, τη σιγουριά πως θα είναι δίπλα μου ό,τι χρειαστώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις