Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Πρωτογεράκη για Φώσκολο: “Αν ζούσε θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του”
LIFESTYLE

Βίκυ Πρωτογεράκη για Φώσκολο: “Αν ζούσε θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του”

''Από κανέναν συντελεστή δεν ένιωσα κάποιο φλερτ ή κάποια πονηρή πρόταση παρά από τον ίδιο τον βασικό. Τον Νίκο Φώσκολο''

Για τον Νίκο Φώσκολο και την μακροχρόνια σειρά του Ant1 “Λάμψη”, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ”Γεια σου” η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στο σετ της σειράς αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία. “Ένας από τους λόγους που έφυγα μόνη μου ήταν γιατί δεν ήθελα να κλαίω στη σκηνη, δεν μπορούσα. Τα παίρναμε τελευταία στιγμή τα κείμενα κι ήταν πολύ μεγάλα. Υπήρχε πολύ κους κους του τύπου “αυτή δεν κλαίει”, “αυτή παίζει στο Εθνικό Θέατρο””, είπε αρχικά.

“Ήξερα για κάποιον φίλο μου, που δεν θέλω να πω το όνομά του, πως του είχαν κάνει μια ιστορία, αν και έπαιζε από την αρχή εκεί. Του έκαναν διάφορα και σιγά σιγά, τον έσβησαν από τον χάρτη”, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε για τον Νίκο Φώσκολο και τη συμπεριφορά του απέναντι στους ηθοποιούς της σειράς. “Δεν υπήρχε αυτός για να σκηνοθετεί εκεί, άλλοι σκηνοθέτες ήταν. Ο Νίκος Φώσκολος δεν ερχόταν ποτέ στο πλατό, άλλοι σκηνοθετούσαν. Εμένα με έβγαζαν “μαύρη” κι όταν μιλούσα, ήμουν στο σκοτάδι. Αν συνέχιζα, δεν θα χαλούσα το όνομά μου, αλλά θα χαλούσε η υγεία μου”, εξήγησε.

”Αν ζούσε θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες”

“Δεν θέλω να το πω αυτό, γιατί έχει πεθάνει ο άνθρωπος και έχει συγχωρεθεί. Απλά έγινε κάτι, το οποίο με ενόχλησε. Ήταν ηθικής φύσεως. Από κανέναν συντελεστή δεν ένιωσα κάποιο φλερτ ή κάποια πονηρή πρόταση παρά από τον ίδιο τον βασικό. Τον Νίκο Φώσκολο. Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του, είχα ακούσει διάφορα πράγματα”, κατέληξε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις